Jótékonyság

Jótékonyság a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

 

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Továbbra is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett szabadidősport eseményeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavalyi versenyünk jótékonysági termése 21 millió Ft volt.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2018-ban a Bátor Tábor több, mint 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és családjait fogadott táboraiban, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. A tavaszi futóünnepre eddig 29 jótékony futó csatlakozott hozzájuk, gyűjtési céljuk összesen 5 millió Ft.

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Gyermekrohamkocsi

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői a 20 év alatt több mint 51.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futásra azért készülnek lelkesen a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei, hogy egy transzport lélegeztetőgép megvásárlásával segítsék munkájukat!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. 2016 nyarán megnyitotta SUHANJ! Fitness néven hazánk első integratív, teljes mértékben akadálymentes, épek és fogyatékkal élők számára egyaránt nyitott edzőtermét és futóklubját a Margitszigettől 300 méterre.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>

Fuss a gyermekekért az UNICEF Csapattal!

Mi az UNICEF-nél abban hiszünk, hogy a gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az, hogy mi történik velünk gyerekként, alapjaiban határozza meg egész életünket, éppen ezért különös figyelmet kell szentelnünk a legkisebbeknek. Szervezetünk 190 országban és területen dolgozik azért, hogy minden gyerek számára biztosíthassuk a megfelelő minőségű élelmet, a tiszta ivóvizet, a nélkülözhetetlen gyógyszereket és védőoltásokat, valamint az alapvető oktatást. Az UNICEF jótékony futókövetei olyan hősök, akik a nagyszerű sportteljesítmény nyújtása mellett adománygyűjtőként a nehéz sorsú gyermekekért is felelősséget vállalnak.

Légy Te is az UNICEF sportkövete!