Legyél te a 36. Telekom Vivicittá sztárja!

Ki akarsz tűnni a július 10-11-i nagy futóhétvége sok ezer résztvevője közül?

Új kihívást keresel magadnak a sokadik versenyeden?

Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban?

Szívesen szerepelnél a versenyről készült filmekben?

Szeretnéd, hogy szurkolóid könnyen felismerjenek a mezőnyben?

Ha a kérdések bármelyikére “igen” a válaszod, vedd komolyan javaslatunkat és fuss jelmezben a Telekom Vivicittá bármelyik távján!

Nem szabunk határt kreativitásodnak, szabadon szárnyalhat a fantáziád a jelmez megalkotásakor. Külön értékeljük a jelmezes egyéni futókat és a váltószámokban indulókat, ha minden váltótag jelmezben fut.

A részvétel egyszerű. A verseny előtt, közben, vagy célba érkezést követően készített rajtszámos, jelmezes fotódat – váltók esetében minden tag szerepeljen a képen- oszd meg a Vivicittá Facebook-eseményének felületén vagy Instagramon a #telekomvivicitta és #vivicittajelmezben hashtagekkel, neved feltüntetésével, majd teljesítsd maskarában a távot. (Szívesen látunk olyan fotókat is, amelyek a jelmezkészítés mozzanatait örökítik meg.) A versenyt követően közösségi oldalunkon szavazásra bocsátjuk a beérkezett fotókat, és a legtöbb szavazatot kapott három jelmezest díjazzuk.

Az ő jutalmuk – és most kapaszkodj meg! – 3-2-1 db a BSI 2021-es versenyein szabadon felhasználható egyéni nevezés (az esemény választható).

Média regisztráció