Névadó szponzor szerepvállalása

A 34. Telekom Vivicittán a Telekom a tettrekészséget, a kifogások elhagyását és az aktív részvételt ösztönzi. Ezt az üzenetet erősíti a vállalat idei CR aktivitása is:

A Telekom 1 millió forint adományt ajánl fel a Suhanj! Alapítvány javára. A Suhanj! Alapítvány mind a Telekom Vivicitták során, mind alaptevékenységével nagy reputációt  és széles ismertséget  épített maga köré. Az alapítvány által közvetített értékek egyeznek az általunk is hangsúlyozni kívánt üzenetekkel és a tettrekészséggel. Az alapítvánnyal közösen készül fel a versenyre a Telekom idei kampányarca, Lukoviczki Réka, a „Robotlány”.

 

A Telekom munkatársai a nevezési díjaikat adomány fejében felajánlják a Hello Holnap! applikáció kedvezményezettjei részére. Ki-ki maga választhatja ki, hogy mekkora összeget ajánl fel, és melyik szervezetet támogatja felajánlásával. Ezek a szervezetek a következők: Autistic Art AlapítványFelelős GasztrohősHumusz SzövetségPatrónus HázSuhanj! Alapítvány, a JÖN Alapítvány, a Menhely Alapítvány, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület.

A felajánlott nevezési díj összegének várható értéke kb. 800 000Ft.

Média regisztráció